fredag 19 november 2010

Nu är det äntligen fredag igen, trots att det känns som det var måndag igår. Vi började dagen med att plocka ur micran från igår, den var ju fylld med dammsugare, slipmaskiner, målarfärg och allt möjligt. Sedan tog jag och Victor Jeepen (som numera är stripad med loggan och "dragbil") ut till Stavsnäs och plockade upp en Silverhawk, sedan åkte vi till Brohäll marin och köpte skruv. Samtidigt som vi var borta så gjorde Fredrik en service ute på Norra Lagnö, på en Monterey. Sedan efter lunch åkte Victor och Fredrik till Pampas marina. Jag var kvar på kontoret och sorterade fakturor samtidigt som Ludvig kom och jobbade med Bustern.

Idag tänkte jag egentligen lägga upp ett bildspel, men jag måste först lära mig hur man fixar så att bilderna blir mindre, det tar nämligen ungefär 25 år för en bild att laddas upp i orginalstorlek. Men jag väntar ut dom åren för er skull denna fredagskväll. Jag såg i arkivet att bland de allra första inläggen så utlovades bilder, före- och efter Rupert-rekonditioneringen, senast "på måndagen", men nu har det gått några månader så här kommer det ;)

 Rupert före polering av pontoner


Rupert efter polering av pontoner



Update: det tar inte en minut att få det att se så skinande rent ut, utan bilderna är tagna på olika sidor av båten. 

Det finns bättre bilder, men jag lovar att lägga upp dem när jag lärt mig hur det fungerar med bildredigering.

Ha en jättetrevlig helg allihopa!

Klicka här för att komma till vår hemsida
HEM
Vinterförvaring Värmdö Vinterförvaring Stockholm Båtvårdsspecialisten Värmdö AB Polering Rekond Motorservice Installation av värmare Vinterförvaring av båt Fullservice Vinterförvaring Vinterförvara båt Vinterförvaring vattenskoter Förvaring Vattenskoter Vinterförvaring båtmotor Vinterförvaring båt Vinterförvaring utombordare Båtvårdspecialisten Vinterförvaring Stockholm Vinterförvaring Värmdö Vinterförvaring Varmhall Vinterförvaring Kallhall Epoxygrundmålning Bottenmålning Motorservice Impellerbyte Service yamaha suzuki yanmar volvopenta mercruiser mercury vetus honda tohatsu johnson edvinrude Garmin Montering Peke Peken Transportbåt båt transport båttransporter skeppare klass 8 skeppare hetvattentvätt gelcoatlagning windy princess delta bavaria elan storebro lagoon yacht polering yacht rekonditionering yacht lyxjakt crescent aquador arcona askeladden buster chaparall monterey ryds flipper serary chris craft Badbryggor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar