tisdag 9 november 2010

9 november 2010

Ett ord skulle jag bara vilja skriva idag. Det är slask. Slask. Ursch, nej tack det vill vi inte ha imorgon. Dock fick vi mycket gjort i alla fall, trots ovädret.
Vi började med att konservera en Cigarette Bullet, vilket är en 32 fot lång båt med 1200 hk, det lät när den startade vill jag lova. Innan den konserverades körde vi den med vanligt vatten då den stått okonserverad när det varit minusgrader, men motorn fungerade precis som den skulle. Därefter spolade vi av den och sedan kördes den till varmhallen där den ska stå vinterförvarad.


När vi stått ute i kylan ett tag så blev vi alldeles genomfrusna, trots alla miljoner lager av varma kläder, så vi tog en liten rast med varm O'boy efter lunchen. Det var då snön kom. Som visserligen var slask, men tur var väl det för vi är inte redo att börja skotta redan nu, det får gärna vänta.






 Efter O'boy-pausen strukturerade vi upp inne i varmhallen och placerade båtarna som de skulle stå samt testade en ny Diesel-värmare som ska se till att hallen håller temperaturen. Den verkar fungera bra, så förmodligen blir det den vi håller oss till i vinter.


Båtvårdsspecialisten Vinterförvaring Polering Motorservice Installation av värmare m.m.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar