tisdag 26 oktober 2010

26 oktober 2010

Besöksrekord idag på bloggen!!

Vad roligt, kan det möjligtvis vara så att folk hittat hit efter att ha läst om oss i Dagens nyheter? Hoppas att ni stannar och lämna gärna någon kommentar i kommentarsfältet under varje inlägg. Idag fanns vi hur som helst på förstasidan på ekonomidelen, och även andra.
Klicka här för att läsa hela artikeln.

Bild lånad av Dagens nyheter

Nu märker man att mörkret börjar komma på riktigt, vi fick tända stora lyktstolpen idag på anläggningen mot kvällen för att kunna se. Det är knappt så man ser handen framför ögonen.
Vad som stått på dagens schema är avpallningar, strukturering i kallhallarna där båtar väntar på att vinterförvaras, koncerveringar, avtalspåskrivning och andra, för oss, vardagliga saker.
Vi har även haft två upptagningar idag av två motorbåtar, varav en mycket baktung Flipper 666. En kund kom också dit med en vattenskoter, närmare bestämt en Sea Doo 255 RXT, som de ville ha förvarad i varmhall, få koncerverad och avspolad.

Idag såg jag en ganska lustig sak. Imorse på en båt satt en liten spindel, alldeles täckt av frost. Alldeles stilla och stel var den, och därav drog jag slutsatsen att stackarn var död. Men efter en stund när solen kikat fram och frosten försvunnit så var spindeln borta. Kan det vara så att spindeln tinat upp och kilat iväg? Jag kan inte släppa det.

Klicka här för att komma till vår hemsida.

Båtvårdsspecialisten Vinterförvaring Polering Motorservice Installation av värmare m.m.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar